De laatste maanden wordt ik me steeds bewuster van hoe belangrijk het voor me is verbonden te zijn met mensen die dezelfde dromen hebben als ik.

Weet je wat een voorwaarde is voor een succesvolle sociale beweging? Verbondenheid. Zonder verbondenheid denkt namelijk iedereen dat de problemen waar die tegen aanloopt zijn/haar eigen schuld zijn. Met als resultaat: nog verdere afsluiting. (meer lezen over hoe sociale bewegingen werken? zie hier mijn onderzoek)

Ik zit al 5 jaar in een mannengroep, ik begeleid al een half jaar eenBudgetkring en ben nu onderdeel van de Circling beweging. Steeds meer ervaar ik dat ik nodig ben, dat mijn gekke karakter, mijn passie voor de natuur, mijn gevoeligheid, mijn gedachtes en aanwezigheid, dat mensen die graag willen.

Ik wordt ook steeds enthousiaster om dit werk te doen, om een plek aan te bieden waar anderen die zoeken naar hoe ze natuurlijker kunnen leven kunnen komen en ervaren dat ze NIET ALLEEN ZIJN.

Ik hoor van zoveel mensen dat ze natuurlijker willen leven, dat ze in plaats van een 5 weken reis naar Indonesië besluiten om een huis in de natuur te gaan vinden in Nederland, of dat ze een stukje land kopen en laten zien hoe jegoedkoop je dromen kunt verwezenlijken.

Hier gaat mijn hart van zingen.

Als je ook zoiets zoekt. 12 mei begint de Consuminder Training. 7 avonden samen komen om een omslag te maken naar een natuurlijk leven. Voor donatie.

en 28 april is de eerste Consuminder Meetup in Utrecht, een maandelijks terugkomende avond voor gelijkgestemden die iets willen veranderen in hun leven. Ook handig als je eerst wat meer wilt horen voordat je je aanmeldt bij de training.

met liefde

Arland